WIE ZIJN WIJ?

WIE ZIJN WIJ?

Geschiedenis

ONZE MISSIE

Het beschermen van de ogen van alle werknemers, overal ter wereld, in de meest extreme omstandigheden en het verbeteren van hun prestaties.

Personaliseren van onze veiligheidsbrillen, ontwikkelen van oplossingen op maat, aanpassen aan de specifieke beperkingen van elke markt, anticiperen op nieuwe behoeften...

Wij verleggen elke dag onze grenzen om onze klanten tevreden te stellen.

ONZE MISSIE
ONZE DOELSTELLINGEN

ONZE DOELSTELLINGEN

  • Ogbescherming een centrale plaats geven in onze expertise om innovatieve oplossingen te ontwikkelen die zijn aangepast op elke markt.
 
  • Ontwerpen, vervaardigen en commercialiseren van aantrekkelijke producten die iedereen wil dragen en die voldoen aan de verwachtingen van de gebruiker, die “user centric” zijn.
 
  • Onze klanten de garantie geven voor comfort, kwaliteit, innovatie en veiligheid.
     

  • Vereenvoudigen van het werk van onze klanten en de garantie geven voor de beste servicekwaliteit op alle niveaus.

BOLLÉ SAFETY IS NU ONDERDEEL VAN:

BOLLÉ SAFETY IS NU ONDERDEEL VAN:
​Bollé Safety
De visie van een specialist
Een andere kijk op oogbescherming
Voor een gebaar, een gesproken woord is er een blik.

In het dagelijks leven, maar zeker ook in het bedrijfsleven, is zicht het meest waardevol. Bollé Safety richt zich volledig op de bescherming van ogen tijdens het werk en niets anders.

Met een sterke internationale positionering en hoog aanzien in de markt detecteren wij alle potentiele risico's in de werk omgeving om zodoende concrete technologische oplossingen te bieden die voldoen aan de hoogste Europese normen.Veiligheidsbrillen, ruimzichtbrillen en gelaatsschermen voor de industrie,...altijd efficiënter, meer beschermend, comfortabeler. Bollé Safety's producten worden over heel de wereld verkocht en gedragen.

De enige specialist op dit gebied, de "King of glasses" , heeft een uniek kijk op beroepsmatige risico's.
Een menselijke kijk, een meedenkende, begripvolle.
Een zorgvuldige, accurate, relevante kijk.
Een andere kijk, uitdagend, compromisloos, altijd nieuw....
Bollé Safety, a merk  wereldwijd aanwezig ( EMEA, APEC, USA).

Vertegenwoordigd in alle sectoren (bouw, industrie, automotive, mijnbouw, offshore, oil&gas, energie, levensmiddelen en farmacie). Bollé safety biedt branche-specifieke bescherming en speciale oplossingen. Voor elk risico, een tastbare technologische en effectieve bescherming speciaal geschikt voor uw beroep.

Naast ervaring erkennen wij het vakmanschap en de betrokkenheid van de mensen die belast zijn met het beschermen van de mensen op de werkvloer. Ten alle tijden zijn w ij zijn bereid om onze grenzen te verleggen om onze klanten tevreden te stellen. Dankzij nieuwe technieken kunnen wij brillen ontwerpen gebaseerd op verschillende gezichtsvormen. 

Bollé Safety, een gegarandeerde kwaliteit en absolute veiligheid.

Menselijk gezicht, oog van een expert
Een wijze blik, een verantwoordelijk uiterlijk

En wat als het ontwerp net zo belangrijk is als het materiaal?

In de wereld van persoonlijke beschermingsmiddelen is het voldoen aan de norm de basis welke de veiligheid garandeert. Maar wij weten dat het uiterlijk een belangrijke bijdrage levert aan het draagplezier voor de gebruikers. Op dit gebied is onze visie eindeloos!

Door onze ervaring in sport en design weten we als de beste hoe high-tech en esthetiek gecombineerd kunnen worden. Ondanks de beperkingen is het design een integraal onderdeel bij de ontwikkeling van een nieuw product: omdat een product wat gedragen wil worden de beste bescherming biedt. 

Meer dan 500 modellen, 4 tot 5 nieuwe producten per jaar…in een veranderende werkomgeving, veranderen verwachtingen ook, meer dan ooit moeten antwoorden en service snel en persoonlijk zijn.

Door het continue delen van gebruikers ervaringen en het vizier gericht op veranderende behoeften en potentiele risico's gaan we verder. Bij Bollé Safety wordt  Research & Development geleid door de klanten. Dankzij de virtuele cirkel van veranderingen en feedback kunnen we pionier blijven, out-of-the-box denkend aan innovatieve en persoonlijke oplossingen, zowel in lenstechnologie als toegepaste coatings.

Voor elk mogelijk risico biedt Bollé Safety een passende oplossing. Eem permanente uitdaging, en teruggrijpend op onze oorsprong in de sport: de wil om altijd de top te bereiken, of er nu sneeuw ligt of niet....

Veeleisende blik, frisse look